icon

Nyhed - vægur med gravering

Som noget helt nyt tilbyder jeg nu vægure med gravering.

Du vælger selv en valgfri tekst (op til 100 tegn) samt placering på uret - så klarer snedkeren resten. Jeg har en del forskellige skrifttyper at vælge imellem.

Du har også mulighed for at få logo, tegning eller andet på, så skal du bare lige kontakte mig, så finder vi helt sikkert ud af det.

Hvad koster det?

Jeg tager 150,- ekstra for at indgravere din valgfrie tekst på uret. Det dækker både omkostningen til selve graveringen samt omkostningen ved at få uret sendt direkte til dig fra snedkeren i Letland - fuldt forsikret med UPS.

Hvordan foregår det?

Først finder du din favorit blandt alle de vægure i træ, jeg sælger.

Herefter sender du mig en mail med din ønskede tekst og placering, så vender jeg hurtigt tilbage med yderligere information.

Efter yderligere ca. 2 hverdage vil du modtage en meget rå computer-tegnet skitse, der viser hvordan din gravering (i skitseform) kommer til at se ud.

Når du har godkendt den, produceres dit ur normalt indenfor 3-4 hverdage, hvorefter det pakkes og sendes til dig.

Du bliver naturligvis holdt opdateret igennem hele forløbet og får også tracking link, så du kan følge pakken.

Det er også muligt at få indgraveret logo eller billede

Hvordan laves graveringen?

Selve graveringen fræses eller skæres ud ved hjælp af en CNC-fræser. Den benytter et lille bor til at gravere i uret.

Det betyder også, at selve graveringen giver et naturligt indfald af skygger, så graveringen træder flot frem og ikke behøver at farves mørk for at være synlig.

I modsætning til gravering med laser er der ingen mørke (brændte) kanter eller anden farvning i graveringen - det er den ægte, rene vare.

Gode idéer til gravering i vægur

Gravering i vægur er helt oplagt til gaveidéer. Det kan fx være til et bryllup, en fødselsdag, et jubilæum, som et sjovt minde om en polterabend (fx med deltagernes navne) eller noget helt femte.

Det unikke ved gravering er, at ingen andre har noget lignende.

Om du ønsker at få graveret en personlig tekst, datoer, navne eller fx ordsprog eller talemåder - det er helt op til dig.


Ældre opslag Nyere opslag