icon

Blog om vægure og indretning | PureTime

Ipadholder - vælg en holder god kvalitet

Ipadholder - vælg en holder god kvalitet

En iPad er en fantastisk enhed, der er blevet utrolig populær hos rigtig mange mennesker. Men selvom iPad'en er en alsidig enhed, kan det være vanskeligt at bruge den uden en holder - især hvis du skal sidde med den i længere tid. Derfor ser man en stigende efterspørgsel efter iPadholdere, som tilbyder både funktionalitet og stil.

Læs mere →


Find det rigtige vægur

Find det rigtige vægur

Væguret er et naturligt fokuspunkt. Derfor kan du også med fordel være bevidst om dette fokus i indretningen af dit hjem. Du kan finde ure til væggene i alverdens materialer og stilarter. Husk blot, at det er noget du vil kigge på dagligt. Vælg derfor et eller flere ure til væggene i dit hjem i en stil, der passer til din indretning og foretrukne stil.

Læs mere →


Knager - den store guide

Knager - den store guide

Hvad er en knage?

Umiddelbart giver det svar næsten sig selv, for vi kender knager som dele, vi monterer på en væg for kunne hænge noget op.

Men knager kommer i mange former, figurer og materialer - og udover enkelte knager kan du også få en knagerække, der har flere knager samlet i samme produkt.

Læs mere →


Svævehylder - en moderne løsning

Svævehylder - en moderne løsning

  • Hvad er en svævehylde egentlig?
  • Hvilke designs findes svævehylder i?
  • Hvordan fremstilles en svævehylde?
  • Hvilke materialer laves svævehylder i?

Bliv klogere i den store guide.

Læs mere →


Hvad er marvstråler?

Hvad er marvstråler?

Marvstråler er kort fortalt vækstceller, der typisk vokser i egetræ, og som går radialt fra centrum af stammen (marven) og vertikalt udad mod bark-siden.

De kendetegnes ved deres lyse og mønstrede udseende, der især kommer til udtryk, efter egetræet er blevet slebet og oliereret.

Læs mere →