icon

Sådan returnerer du

Hvis du får behov for at returnere en pakke i forbindelse med fortrydelse af dit køb, kan du glæde dig over, at du har 90 dages fortrydelsesret, når du handler på puretime.dk.

Der er dog ingen returret/fortrydelses på specialfremstillede varer, fx varer med gravering eller navn.

Den letteste måde at returnere på er ved at besøge returportalen, hvor du kan købe en returlabel til 61 kr. (op til 750 gram) eller 74 kr. (over 750 gram). Du er også velkommen til at købe en label selv og returnere pakken til PureTime, Skovsgårdsvej 30, 8362 Hørning.

Bemærk: Vælger du at returnere via en købt label fra mig, skal pakken returneres i en GLS Pakkeshop.
Køber du selv en label, kan du IKKE benytte dao, da de ikke sender til virksomheder og ej heller store pakker med omdeling.

Når du køber en returlabel hos mig, får du både mulighed for at udskrive labelen - eller vise en QR-kode i GLS pakkeshoppen, som så printer labelen for dig.'

Meddelelse om fortrydelse kan gives på info@puretime.dk, ved at benytte returportalen eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Undlader du at hente en pakke i pakkeshoppen (det gælder også hvis du glemmer det) eller på anden vis nægter modtagelse, så fratrækkes de reelle fragtomkostninger for returforsendelsen, når jeg tilbagebetaler købesummen.

Vær opmærksom på, at alle skader på varerne, mens de er i din varetægt eller under transport til mig er dit ansvar.

Besøg returportalen

  • Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker jeg det beløb, du hæfter for
  • Jeg refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som jeg tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor jeg har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Hvis du er i tvivl, har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.