icon

Om PureTime

Bag PureTime står blot en enkelt person - og det er mig, Kenneth.

Jeg har igennem flere år haft en stor interesse for ure & design generelt, og jeg har også tidligere haft en webshop, hvor jeg solgte armbåndsure fra små urmærker, ligesom jeg har arbejdet på eget design af et vintage dykkerur.

Jeg har dog altid haft en forkærlighed for det enkle og ægte design, hvor kvalitet og æstetik er nøgleordene, og så går jeg meget op i en god og personlig kundeoplevelse.

For mig er et simpelt design et udtryk, det giver i stedet os mennesker tid til at se på detaljerne, ro i sindet og et produkt, der giver varme til vores ellers meget moderne og kølige indretning.

Jeg startede med at designe vægure, og siden har jeg suppleret med flere andre produkter af både eget og andres design.

Med vægure i massivt træ samt andre lækre træprodukter får man i den grad lækre træprodukter, der pynter i de fleste hjem. 

Kvalitetsleverandører

Jeg har bevidst valgt en god snedker i EU til at producere urskiverne og andre af de udvalgte trævarer - og de skæres ud af lokalt træ fra typisk Letland og Litauen.

Urværk og visere kommer fra Tyskland - og jeg designer, samler og tester selv urene inden de afsendes.

På den måde sikrer jeg mig, at produkterne lever op til de høje krav, som vi i Danmark har til varer generelt.

Det er bestemt ikke den billigste løsning, men jeg synes, det er den bedste løsning.

Uanset hvilket produkt, du finder i shoppen, så har jeg gjort mig umage for at sikre, at det lever op til et højt niveau af kvalitet og er produceret under ordentlige forhold. 

Hvorfor skal du købe et vægur i træ eller andre træprodukter hos mig?

Hos mig får du den ægte vare i høj kvalitet, en god og personlig kundeoplevelse og et unikt produkt, som du ikke kan købe andre steder.

Jeg driver shoppen i min fritid ved siden af mit fuldtidsarbejde, så derfor arbejder jeg ikke med åbningstider eller arbejdstider - jeg forsøger i stedet at være til rådighed, når du har brug for det.

Hvis du har undret dig over modelnavnene på nogle af produkterne, så er de inspireret af James Bond-universet, som jeg holder meget af :)

Ønsker du at komme i kontakt med mig, er du velkommen til at bruge kontaktformularen eller sende mig en e-mail.

 

De bedste hilsner fra holdet bag PureTime

Holdet bag PureTime

 

Handelskompagniet Bon
v/ Kenneth Bon Nielsen
Skovsgårdsvej 30
8362 Hørning
E-mail: info@puretime.dk
Mobil: 30204762
CVR: 37125814