icon

Ingen Black Friday hos PureTime

Det er blevet mere og mere populært at have Black Friday-tilbud, Black Week-tilbud eller endda Black November-tilbud.

Jeg har helt bevidst valgt ikke at hoppe med på tilbudsvognen - og jeg vil gerne forklare hvorfor.

 • Alle kunder behandles ens
  For mig er det vigtigt, at man som kunde føler, at man har fået den bedste behandling og den bedste handel - året rundt.

  Hvis jeg forfordeler de folk, der går shop-amok i slutningen af november, så er det lidt at gøre grin med alle de dejlige kunder, der støtter mig året rundt.

 • Hellere en udvalgt vare end overforbrug
  Black Friday betyder, at vi shopper rigtig meget - nok også mere end vi havde planlagt.

  Overforbrug af materielle goder er en af de store klimasyndere globalt set, og jeg vil hellere have, at man udvælger sig nogle færre, lækre produkter, som man kan have glade af i lang tid - fremfor at gå shop-amok.

 • Priser på materialer er steget rigtig meget
  Du har måske allerede hørt det, men rigtig mange råvarer er steget markant i pris - og træ er en råvare.

  Jeg opererer med en ret lille indtjeningsmargin på mine produkter, hvor der heller ikke er plads til flere forhandler-led (selvom jeg får en del henvendelser), så hvis jeg skal fortsætte med at levere lækre produkter i træ og komme med nye idéer og produkter, så har jeg ganske enkelt ikke råd til at give store Black Friday-rabatter.

Ovenstående er de primære årsager til, at mine priser til Black Friday er de samme priser som resten af året - og derfor kan du købe, når du vil hos PureTime uden frygt for, at der kommer stor-udsalg til Black Friday.

I løbet af året vil jeg have udvalgte varer, der er sat ned i pris - typisk varer, der enten udgår eller på anden vis skiller sig ud, så de med god grund kan sælges billigere.

Rigtig god fornøjelse med din jule-shopping :)

De bedste hilsner,

Kenneth - ejer af PureTime